SLW Maaseik

JEUGD

ONZE VISIE

Jeugd1

FUN, discipline en respect

De jeugdopleiding van SLW Maaseik heeft als doel jongens en meisjes uit Maaseik en omliggende gemeente een kwaliteitsvolle opleiding en omkadering aan te bieden en dit op een pedagogisch verantwoordelijke manier en in een kind-jeugdvriendelijke omgeving.


In onze visie staat het kind centraal waarbij vooral de focus ligt op het proces en de progressie van het kind en niet alleen op het resultaat.

De jeugdopleiding heeft zich als doel gesteld om aan jongens en meisjes de opportuniteit te geven zich maximaal te ontplooien en te ontwikkelen als kind en als mens. We streven ernaar om elke jeugdspeler op zijn niveau te laten trainen en spelen en dit via interne doorstroming en ontwikkeling tussen de verschillende niveau’s of interne doorstroming naar een hogere leeftijd indien we dit nodig achten in het belang van het kind.


In onze jeugdopleiding ligt de nadruk op “FUN”, discipline en respect. We willen aan onze jonge spelers maximale (speel)kansen geven om hen te helpen slagen in de doorstroming naar ons eerste elftal.


Het doel is om spelers te begeleiden op technisch, tactisch, fysiek en mentaal vlak, ongeacht geslacht, huidskleur, religie en geaardheid. We willen dat dit gebeurt op een geduldige en positieve manier en door competente mensen. Fouten maken is oké!

jeugdreglement & meer

Come together
PSD

Jeugdbestuur & jeugdcoördinator

Joris

Joris Mertens

Functie: Jeugdvoorzitter

Milan

Milan Gysen

Functie: Bestuurslid

Roland

Roland Brouns

Functie: Bestuurslid

Thijs

Thijs Linssen

Functie: Onderjeugdvoorzitter, Secretaris

Frank

Jeugdcoördinator

Deze functie wordt momenteel ingevuld door Joris Mertens en Milan Gysen

Frank

Frank Nies

Functie: Bestuurslid

AANSLUITEN OF PROEFTRAINING?


Kunt u zich vinden in onze visie en is uw zoon of dochter klaar voor een voetbalavontuur bij SLW Maaseik? Aarzel niet en neem contact op met onze jeugdcoördintor! Hij zal u met plezier verder helpen met uw vragen, aansluiting of proeftraining.


Waar wacht u op? Invullen dat formulier!

Jeugd 2
 
 
Man
Vrouw
Overige
 
 
 
 
Aansluiting
Proeftraining
Algemene vraag