Op zaterdag 29 juni 2019, vanaf 07.00u in de morgen heeft de jaarlijkse poetsdag SLW Maaseik plaatsgevonden. Ditmaal onder het bezielend leiderschap van Rudi Dreessen.

Zeker 35 vrijwilligers namen deel aan deze dag waaronder onze trainers, ploegafgevaardigden, spelers, sympathisanten, sponsoren en (ex)bestuursleden.

Doel van onze werkdag is om de voetbalaccommodatie voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen. Werkzaamheden die dan uitgevoerd worden variƫren van het ontsmetten van de kleedkamers, onkruid wieden, het reinigen van de klinkers, het herstellen van kleine bouwkundige zaken tot het herstellen van de jeugddoelen. In ieder geval was er genoeg te doen en is er door de goede organisatie van de dag en de grote opkomst heel veel gebeurd. Voor de eerste keer namen ook de spelers van de vrouwenploeg deel aan deze dag en dat ze kunnen werken hebben ze menigeen laten zien.

Al bij al blikken wij met een heel tevreden gevoel terug op deze dag en zijn trots dat de club zich gesteund mag voelen door zijn leden en trouwe supporters.

Bij deze doen we ook een oproep aan eenieder die zich wil inzetten bij de werking van onze voetbalclub om zich te melden bij iemand van het bestuur en we zijn er zeker van dat je bijdrage gewaardeerd wordt en jijzelf ook!!!! Doen dus!