Afgelopen zondag ging onze U8A ploeg van Joris op bezoek bij K. Opitter Fc. Het werd een heel aangename wedstrijd met veel leuk voetbal die uiteindelijk eindigde in een 13-7 eindstrand voor Opitter.

In het eerste kwartier kwamen we snel 1-0 achter, na een hoekschop werd de bal in doel gewerkt en en stond het opnieuw gelijk, 1-1. Qjell kon ons op voorsprong brengen na een mooie actie maar de keeper hield hem van een doelpunt, Bilal trof hierna op de paal. Opitter kon na een hoekschop de 2-1 scoren iets later volgde ook de 3-1. Hierna was het aan Imran, hij kon de 3-2 scoren. Karel kon Opitter van de 4-2 afhouden door een redding op de lijn en kon iets later jammer genoeg zelf niet scoren, hij schoot met zijn linker op de keeper. Even later kon Mohammed wel de 3-3 scoren! 👍

Het tweede kwartier werd iets minder voor de jongens van Joris, Opitter kon al snel twee keer scoren. Imran trof na een knappe dribbel wel weer raak, 5-4. Hierna was de rest van het tweede kwartier jammer genoeg ook voor onze tegenstander, na een vrije trap en nog twee goals eindigde we dit kwartier met een 8-4 achterstand.

In het derde kwartier werd er opnieuw knap en aangenaam voetbal gespeeld! Nasri kon met een knappe redding de 9-4 voorkomen, even later was het toch raak. Imran kon de 9-5 scoren maar ook Opitter kon nog scoren, 10-5.

Het vierde kwartier was nog maar net op gang geschoten of Karel gaf al een mooie pas naar Stijn, hij kon mooi in doel afwerken. Ook de spelertjes van Opitter kon opnieuw scoren, 11-6. Na enkele leuke aanvallen van onze jongens kon onze tegenstander twee keer profiteren via een tegenaanval, ze lieten het niet na om te scoren en de stand stond iets voor het einde op 13-6, Imran wou toch nog het laatste woord hebben en scoorde de 13-7 in deze aangename wedstrijd in Opitter. 😉

Goed gespeeld jongens! 💪 

#PloegInDeKijker #SLWMaaseik #Jeugdwerking #OpleidenLoont