Binnen onze club, SLW Maaseik, zijn we al enkele jaren bezig met online software om onze club op een efficiënte manier te laten werken op administratief en sportief vlak.

Na enkele jaren gebruik gemaakt te hebben van Soccer Online zijn we nu overgeschakeld naar haar opvolger Pro Soccer Data. Via dit platform zal niet alleen communicatie verlopen tussen spelers/ouders met trainers,
jeugdverantwoordelijke, jeugdbestuurders en of bestuurders van de club maar worden ook de jeugdcoördinator en onze trainers ondersteund op meerdere vlakken.

In de handleiding vindt u de nodige informatie omtrent de mogelijkheden van het ‘spelersprofiel’ dat u als speler of als ouder kan beheren. Voor u aan de slag gaat met Pro Soccer Data raden we u aan om even de tijd te
nemen om dit document door te nemen.

Tot slot is het belangrijk dat alle gegevens van u als speler/ouder correct zijn ingevuld/doorgegeven aan de clubadministrator om een optimale werking van het systeem te kunnen behouden. Hiervoor maken we gebruik van het informatiedocument voor Pro Soccer Data.

Voor bijkomende vragen omtrent de werking kan u zich steeds wenden tot de clubadministrator:

Michael Maurissen
jeugd@slwmaaseik.be
0473 52 00 00


Handleiding
Via volgende link kan u de handleiding voor spelers en ouders raadplegen;

Handleiding Pro Soccer Data

Informatiedocument
Via volgende link kan u het informatiedocument voor Pro Soccer Data raadplegen;

Informatiedocument Pro Soccer Data